FRI FRAKT OVER 800kr

7 hudpleieprodukter du bør ha med deg på fjellet

Ta vare på huden din i Vinterferien! Her er 7 hudpleieprodukter du bør ha med deg på fjellet for å hinder at huden din blir tørr og sensitiv i løpet av ferien.

1. Barrier repair fra Dermalogica. Reparere sensitiv og irritert hud og hindrer fuktighetstap. Fin som «kuldekrem» og kan brukes av hele familen.

 

2. SOS Rescue oil fra Ph formula. Oljebasert serumog som tilfører viktig lipider og fuktighet. Huden blir silkemyk og glatt. 

 

3. Smart tone fra Zo skin health er en lett farget dagkrem med SPF50. Den gir god beskyttelse, masse glød og lar deg se fresh ut i skiløypa.

 

4. SOS lip rescue fra Ph formula er et «must have» produkt til tørre og sprukne lepper.

 

5. Sunforgettable fra Colorscience er solfaktor i pudderform som er perfekt for fine kalde dager med sol. Den er superenkel å bruke på farten og vil ikke fryse på huden når det er kaldt ute.

 


6. Multiactive toner fra Dermalogicaer en god fuktighetspray som kjennes oppfriskende og virker fuktighetgivende. Fin for å forhindre at huden tørker helt ut grunnet tørr inneluft.

 

 7. Phyto corrective masque fra Skinceuticals er en beroligende og fuktighetsgivende maske som vil hjelpe huden din etter en lang dag ute i kulden.

product-grid-item-template results append here

Kasse

Alle tilgjengelige varer er i handlekurven

Kassen din er tom