FRI FRAKT OVER 800kr

Skinceuticals

SkinCeuticals tilbyr avansert hudpleie som forebygger, korrigerer og beskytter mot aldersforandringer og uønskede hudtilstander. Med klinisk beviste ingredienser forbedres hudens tilstand, og hudhelsen fremmes. Produktene er utviklet for daglig bruk, men forbedrer også effekten av estetiske behandlinger. 

SkinCeuticals ble grunnlagt i 1997 med revolusjonerende og omfattende forskning om antioksidanter som grunnlag. De effektive formuleringene består av rene, aktive og klinisk dokumenterte ingredienser. Skinceuticals sine ulike hudpleieprogrammer baserer seg på systemer for å forbedre hudens helse. Målet allerede fra start har vært å utvikle avansert hudpleie, basert på vitenskapelig forskning, og dette har ført til at SkinCeuticals produkter brukes og anbefales av dermatologer, plastiske kirurger og andre hudpleieeksperter verden over.

SkinCeuticals misjon er å forbedre hudens helse ved hjelp av avansert og vitenskapelig dokumentert hudpleie. Alle produkter er utviklet for daglig bruk hjemme, og de kan brukes som komplement til estetiske behandlinger.
 
FOREBYGGE, BESKYTTE OG KORRIGERE
For å bevare og forebygge hudens helse bør et hudpleieprogram ha tre grunnleggende oppgaver:
 • forebygge
 • korrigere
 • beskytte
SkinCeuticals avanserte produkter forebygger og beskytter mot aldringsforandringer i huden og korrigerer uønskede hudtilstander. For SkinCeuticals innebærer resultater ikke bare ny glød, men også at hudens tilstand forbedres og korrigeres.
 
FORSKNING OG PRODUKTUTVIKLING
Utviklingen av nye produkter begynner hos SkinCeuticals med forskning og vitenskap. SkinCeuticals er del av et nettverk av forskere innen celle- og molekylærbiologi, kjemi, biofysikk og andre vitenskapsområder som har et felles mål om å fremme forståelsen for hudens prosesser, genetisk aldring, fotoaldring og andre individuelle tilstander. Gjennom forskning, innovasjon, utdanning og mediarelasjoner jobber SkinCeuticals konstant for å fremme og forbedre hudens sunnhet.
 
BEHANDLINGER
Hos Cocoon kan du også booke deg skreddersydde behandlinger med produkter fra Skinceuticals. 
 
BEHANDLINGSSTEG MED SKINCEUTICALS
 • RENSE
SkinCeuticals renseprodukter og ansiktsvann inneholder en rekke aktive ingredienser som fruktsyrer, planteekstrakter og rensende ingredienser, som løser opp i urenheter og talg fra huden, eksfolierer gamle hudceller og balanserer hudens pH-verdi. Renseproduktene fukter og rengjør huden uten å tørke ut eller å etterlate noen oljete hinne.
 • FOREBYGGE
Forskning viser at hudens aldring ikke bare er et resultat av tid og alder. Miljøpåvirkninger som sollys, røyking og luftforurensing påskynder hudens aldringsprosesser og kan lede til fine linjer, rynker og pigmentforandringer. Et forebyggende hudpleieprogram kan hjelpe til med å redusere effekten av disse eksterne faktorene. Undersøkelser viser at antioksidanter effektivt nøytraliserer de kjemiske reaksjonene som oppstår når huden utsetttes for negativ påvirkning fra miljøet. Når antioksidanter og solbeskyttelse brukes sammen gir dette huden optimal beskyttelse, som forebygger tidlige aldringstegn, minsker utviklingen av fine linjer og rynker og fremmer hudens sunnhet. SkinCeuticals har utviklet et helt program med høyklassifiserte antioksidantformler for alle hudtyper, skapt for å gi den mest avanserte beskyttelsen mot negativ miljøpåvirkning.
 • KORRIGERE
Uansett livsstil vil huden etterhvert eldes, og aldringstegn som fine linjer, rynker, pigmenteringer og mangel på spenst kan fremtre. Årsakene til dette, forutenom å påskyndet aldring fra eksterne miljøfaktorer, er blant annet nedbrytingen av kollagenet i huden, en nedsatt cellefornyelse og mangel på fuktighet. For å redusere effekten av disse årsakene, kan et effektiv, forebyggende hudpleieprogram hjelpe til med å beskytte mot tidlig aldring. SkinCeuticals korrigerende produkter kombinerer styrkende og eksfolierende ingredienser for å opprettholde et ungdommelig utseende.
 • FUKTE
SkinCeuticals fuktighetsgivende produkter er nøye formulerte med utvalgte ingredienser som gir næring, beskyttelse og eksfoliering samtidig som huden fuktes. Fuktighetskremene har blitt utviklet for å maksimere synergien mellom ingrediensene for å sikre optimale fordeler for huden.
 • BESKYTTE
SkinCeuticals solbeskyttelse inneholder en kombinasjon av svært effektive ingredienser som gir en bredspektret UVA/UVB-beskyttelse. Den avanserte solserien inneholder Z-Cote®, transparant sinkoksid, for å beskytte huden mot de skadelige UVA-strålene som er ansvarlige for tegn på tidlig aldring. SkinCeuticals tilbyr et bredt utvalg av solbeskyttelse for ulike hudtyper og livsstiler.
 
TILVENNING AV PRODUKTER
Tenk på å venne inn huden når du bytter hudpleiemerke, og ikke start med alle produktene samtidig. Det tar ca 2-8 uker før huden er vant til de nye produktene og før du ser en tydelig forbedring. I starten kan man oppleve at huden blir forverret i form av tørrhet og urenheter. Dette er en del av utrenselsesprosessen som skjer i starten, og er helt normalt. Men du skal aldri oppleve ubehag i huden over lang tid. Opplever du langvarig ubehag bør du slutte å bruke produktene og ta kontakt med våre hudterapeuter.
 
HVILKE PRODUKTER PRODUKTER PASSER BEST FOR DEG?
Vi kan hjelpe deg med å finne din perfekte hudpleierutine med Skinceuticals. Book en uforpliktende konsultasjon hos en av våre dyktige hudterapeuter. Konsultasjon kan gjøres digital eller i en av våre to salonger. 
 
RASK OPPSUMMERT OM SKINCEUTICALS
 • Avansert hudpleie med vitenskapelige bevis.
 • Fokus på antioksidanter for å motvirke tidlig aldring.
 • Hudpleieprogram som forbedrer hudens helse.
 • Forebygger, beskytter og korrigerer aldringstegn.
 • Nøye utvalgte, klinisk dokumentere ingredienser.
 • Produkter for daglig hudpleie som også forbedrer resultatet av estetiske behandlinger.
product-grid-item-template results append here

Kasse

Alle tilgjengelige varer er i handlekurven

Kassen din er tom