FRI FRAKT OVER 800kr

Slik lykkes du med ansiktsbehandling hjemme. Her finner du 8 enkle steg til en finere hud.

Før du begynner så bør du sørge for at du har gode produkter tilpasset din hud. Sett på deilig avslappende musikk, tenn duftlys og sørg for at det er deilig temperatur i rommet, og at du har på deg komfortable klær. Lukk deg inn i ditt eget hjemmespa og ta noen dype avslappende pust helt ned i magen. Steng hjemmekontor, barn, lekser og resten av verden ute, og ta deg en velfortjent halvtime med egenpleie.

Dette trenger du:

 • Hårbånd eller strikk
 • Oljebasert rens
 • Vannbasert rens
 • Peeling
 • Maske
 • Tilgang til vann
 • Myk klut
 • Serum
 • Øyekrem
 • Krem

Du kan også bruke:

 • Gua Sha sten eller jaderoller
 • Rensebørste
 • Microstrøm apparat til

Slik gjør du:

1. Få håret godt vekk fra ansiktet

2. Masser inn oljerensen på tørr hud. Vi bruker oljerens for å få fjernet makeup, solfaktor, talg og skitt fra hudoverflaten. Etter at produktet er massert godt inn i huden så tar du vann på hendene og emulgerer opp oljen før du skyller godt av med lunket vann.

3. Påfør så den vannbaserte rensen på fuktig ansikt. Masser denne på huden i 1 minutt. Tilsett mer vann eller produkt hvis det trengs for å få til å rense så lenge. Hvis du har en rensebørste til huden så anbefaler jeg at du bruker denne i dette steget av behandlingen. Skyld godt av med lunket vann og fjern alt av produkt rester med en fuktet myk klut. Det å bruke klut gjør det også enklere å rense helt ut i hårfestet, bak ørene og halsen.

4. Så er det på tide å få fjernet døde hudceller ved hjelp av en peeling. Hva slags peeling du bruker kan variere og avgjør hvordan du skal gjøre dette steget. Husk å følge anvisningen til produktet hvis du ikke har fått beskjed av din hudterapeut om noe annet. Hvis du bruker en skrubb på huden så påfører du og masserer denne lett på huden i 1 minutt med lette sirkulære bevegelser. Skyll av med lunket vann og bruk en myk klut til å få med alle produkt rester. -Viste du forresten at for varmt vann kan tørke ut huden.

5. Påfør så masken din. Et tips her kan våre å multimaske. Det vil si å bruke to eller flere forskjellige masker i ansiktet på en gang. Maskene legges da på ulike områder. Altså ikke oppå hverandre. F.eks en rensende maske på nese og hake, og en fuktighetsgivende maske i resten av ansiktet og en egen til øyepartiet. Hvis masken du bruker har en kremet konsistens så kan du bruke din gua sha sten eller jaderulle i dette steget. Jobb deg ut fra midten av ansiktet for å stimulere lymfesirkulasjonen. Om du ønsker å bruke microstrøm apparat så må du være sikker på at masken leder strøm😊 De fleste maske skal virke på huden mellom 5-15 minutter. Følg anvisningen på produktet eller spør din hudterapeut om råd. Vask av med lunket vann og bruke igjen kluten for å sikre at alt av maske rester blir med.

6. Ta noen dråper med serum i håndflaten din. Fordel så serumet med fingertuppene rundt i ansiktet. Klapp så serumet lett inn i ansiktet med fingertuppene.

7. Påfør øyekrem på benet rundt øyet. Får du lett hovne øyen så kan du være litt forsiktig på oversiden av øynene og passe på at du ikke kommer for nære øynene. Enkelte øyekremer kan påføres øyelokket, men flertallet av øyekremer skal ikke på den bevegelige delen. Husk å få god hjelp og veiledning av din hudterapeut.

8. Til sist så skal du påføre en krem tilpasset din hud. Ta en «middagsert» med krem ut av tube eller krukke og påføre denne i lette oppadgående strøk. Husk også på å smøre halsen hvis denne ikke får en egen krem.

- Hvis tiden tillater det, sett deg godt tilbake i godstolen og nyt en god kopp med te og kjenn etter hvor deilig det er å gi seg selv tid til egenpleie! Kanskje dette kan bli en fast rutine en til to ganger i uken☺️

product-grid-item-template results append here

Kasse

Alle tilgjengelige varer er i handlekurven

Kassen din er tom