FRI FRAKT OVER 800kr

Tips mot poser under øynene!

Har du poser under øynene? Her har du noen gode tips til hvordan du kan behandle dette effektivt hjemme.

 

Mange sliter med poser og hovne øyne. Dette kan ha mange ulike årsaker som f.eks lite søvn, stress, medisiner eller at man drikker for lite vann eller for mye alkohol eller at man har spist for mye salt. Foruten om å gjøre noe med det overnevnte kan du jo prøve et eller flere av disse tipsene. 

  • Kalde skjeer

Behandling med kalde skjeer er en effektiv og lett tilgjengelig metode som kan hjelpe med å kjøle ned og dermed også redusere hevelse og poser under øynene. Legg to spiseskjeer i fryseren i ti minutter. Bruk de deretter i en rullen bevegelse fra ytterkant og inn mot nesen. NB! Pass på at du ikke holder de for lenge i kontakt med huden på samme sted mens de er på sitt kaldeste.

 

  • Gua sha

Gua Sha er en kjølende sten som du kan bruke for å drenere vekk hevelsene. Bruk den lengste tuppen på stenene og en krem eller maske som gir litt lett gi. Et tips her kan også være å legge kremen eller masken i kjøleskapet for ekstra kjølende effekt. Begynn i ytterkant under øynene og dra stenen inn mot nese. Så tar du å gjør det samme over men da begynner du innerst ved nesen og drar ut. Presset med stenen skal være lett når du jobber. Tar du for hardt i får du ikke stimulert lymfen like effektivt. Gjenta disse bevegelsene rundt øynene noen ganger på hvert øye til du føler det letter.

 

 

  • Øyekrem/ gelé

Det finnes en rekke øyeprodukter som skal hjelpe mot poser under øynene. Et tips her er å bruke en som inneholder koffein. Koffein virker drenerende og vil hjelpe mot poser og hevelse og vil samtidig kunne virke forebyggende hvis du bruker produktet daglig. AOX+eye gel fra skinceuticals og instant effekt eye fra skinbetter er to produkter som målrettet jobber mot hevelse. 

 

  • Øyepads

Det finnes en rekke deilige øyepads som har en utrolig god effekt på hevelser og poser under øynene. Et tips her er å legge disse i kjøleskapet slik at de er ekstra kalde. En klar favoritt hos oss er sub zero de puff fra 111skin.

 

  • Trykkpunktmassasje

Og utføre en lett trykkpunktmassasje på seg selv er en enkel og effektiv måte for mange å kunne drenere øynepartiet. Du finner tre punkter over øye og et punkt under øye. Punktene kan kjennes som en liten fordypning i benet. Påfør lett trykk på punktene og jobb deg ut fra det punktet nærmest nesen. Hold hvert punkt i tre sekunder før du går til neste punkt. Du kan også utføre små lette trykk på samme punkt flere ganger. Du jobber på begge øynene samtidig. Ønsker du å gjøre en trykkpunktmassasje med et produkt så har dermalogica utviklet Stress positiv eye lift. Produktet har en kjølende tupp som du bruker til påføring og massasjen. I esken følger det også med massasje instruks.

product-grid-item-template results append here

Kasse

Alle tilgjengelige varer er i handlekurven

Kassen din er tom