FRI FRAKT OVER 800kr

Alt du trenger å vite om HydraFacial behandling

Hva er HydraFacial?


En HydraFacial behandling er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter ved hjelp av en og samme maskin. Behandlingen med Hydrafacial benytter en patentert Vortex-Fusion teknologi. Det vil si at en HydraFacial behandling både er en fysisk og kjemisk peelings prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesifikke ingredienser for å forbedre utseendet og kvaliteten på huden.
HydraFacial's patenterte teknologi er en ikke ablativ hudfornyelse på et helt nytt nivå. Ved hjelp av minimum fire enkle trinn og en valgfri tilleggsbehandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en mer frisk og sunn tilstand. HydraFacial kan gjøres enten som klassisk hudbehandling med fire steg som består av rens, peel, utrensing og fukt, eller som en spesial tilpasset fem stegs behandling med spesialboostere.


HydraFacial hjelper mot

 • fine linjer og rynker
 • gusten hud som mangler glød
 • tørr hud
 • store porer
 • fet hud
 • talgtilstopninger i huden
 • brune pigmentflekker
 • rød, tørr og irritert hud

 
Hva skjer i løpet av behandlingen med Hydrafacial


Først vil hudterapeuten se på huden din og vurdere om HydraFacial er riktig behandling for deg og evt komme med anbefaling av tilleggsbehandling med spesialbooster. Huden din vil blir renset fri for makeup før man begynner behandlingen med HydraFacial maskinen.
 
Steg 1
Rensing og Eksfoliering Med Activ- 4 ™: Dette er et serum som inneholder en kombinasjon av melkesyre og glucosamine som virker mykgjørende og rensende på huden, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.
 
Steg 2
Acid Peel finnes i ulike styrker og tilpasses din huds toleranse. De potente GlySal prep eller peel løsningene brukes i kombinasjon med Vortex-Fusion teknologi for en grundig peeling av huden. Her brukes det en mindre HydraFacial tupp, og produktet dabbes eller strykes på huden i områder som er tettet til og trenger litt dypere peeling behandling.
 
Steg 3
Vortex-Extraction ™ bruker en blanding av Beta hydroksisyrer for å mykgjøre talg og urenheter i huden. I denne delen av behandlingen trekker man ut talg og slagstoffer ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.


Steg 4
Vortex-Fusion er det siste trinnet i en HydraFacial behandlingen og er utviklet for å avgift og beskytte huden mot frie radikaler. Serumet som benyttes inneholder Antiox-6 ™, en kraftig kombinasjon av antioksidanter som vitamin A og E som gjenoppretter hudens naturlige elastisitet og fuktighet. I tillegg til antioksidanter inneholder serumet hyaluronsyre for å gi og binde fuktighet til huden, samt hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt.

Hvor lenge varer effekten av en Hydrafacial?

Resultatet av en HydraFacial behandling er individuelt da alder og livsstil vil innvirke på dette. Men vår erfaring tilsier at du kan forvente en forbedret hud i alt fra en til fire uker etter en behandling med HydraFacial. Vi ser også at resultatet av en behandling varer lengre dersom du har gjort det jevnlig over en lengre periode. Derfor anbefaler vi alle å ta en kur av tre behandlinger med 10 dagers mellomrom til å begynne med. Vi har også mange kunder som har opplevd en permanent forbedring av urenheter, linjer/rynker og pigmentflekker. med.

Du bør vente med HydraFacial behandling

 • hvis du har aktive infeksjoner som krever antibiotika dagen du skal ha behandling
 • om du plages med munnsår skal du alltid unngå behandling i ansiktet mens utbruddet pågår og det er alltid lurt å gi behandleren din beskjed dersom du får munnsår jevnlig.
 • dersom du er gravid

Hva skal du passe på etter en HydraFacial

Etter behandling med HydraFacial skal man bruke dagkrem med minimum solfaktor 30 og unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig med ritkige produkter tilpasset din hud. Hos Cocoon får du god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktseriene vi fører i våre salonger. Vi hjelper deg gjerne å skreddersy et behandlingsprogram hjemme og i salong.

På linken under kan du se en HydraFacial behandling:

https://m.youtube.com/shorts/7EZonVMOqL4

 

 

 

 

 

 

product-grid-item-template results append here

Kasse

Alle tilgjengelige varer er i handlekurven

Kassen din er tom