FRI FRAKT OVER 800kr

Vilkår

 • KONTAKT OSS

  Vi er her for å hjelpe deg, så ikke vær redd for å kontakte oss! Du får alltid snakke med en hudterapeut.

  • Kontakt oss på telefon: 22 55 88 88 Åpningstider: Man-fre kl. 09-17, lør-søn kl. 09-16

  • Kontakt oss på e-post: info@cocoon.no. (Vi garanterer svar innen 24 timer på arbeidsdager, men svarer som oftest raskere.)

    

 • PR OG SAMARBEID

  Vil du komme i kontakt med oss for PR eller andre typer samarbeid? Send gjerne en e-post til cocoon.no. Dersom du har spørsmål angående din ordre eller valg av produkter kan du sende en e-post til vår kundeservice: info@cocoon.no.

   

 • KJØP OG BETALING

  HVA GJELDER NÅR DU HANDLER HOS COCOON?

  Når du har lagt din bestilling opprettes en avtale om kjøp mellom deg og cocoon.no. En bekreftelse blir sendt til den e-postadressen du har angitt ved bestilling.

  Dersom feil pris, leveringstid eller andre omstendigheter inntreffer, forbeholder cocoon.no seg retten til å endre dette i ettertid. Hvis dette inntreffer vil vi kontakte deg og informere om dette. Du har da full rett til å enten endre eller kansellere din bestilling.

  Cocoon.no inngår ikke avtale med personer som ikke er myndige (under 18 år).

  Cocoon.no forbeholder seg retten til å nekte en bestilling.

  Ved oppdagelse av eventuelle falske bestillinger eller andre forsøk på bedrageri vil saken bli meldt til politiet.

  PRISPOLICY

  De oppgitte prisene er alltid inkludert moms.

  Vi forbeholder oss retten for eventuelle trykk- og skrivefeil. Ved prisendringer på bestillinger som allerede er lagt vil du alltid bli informert om dette og har da full rett til å endre eller kansellere bestillingen.

  KORTBETALING

  Vi aksepterer VISA, Mastercard og American Express (eksklusiv Norge). Vi tilbyr 3D Secure/SecureCode, som er en tryggere løsning for deg som betaler med kort. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å betale med Electron- eller Maestro-kort.

  3D Secure er en teknologi utviklet av Visa for å godkjenne deg som forbruker når du betaler med kort på Internett. Denne metoden blir også brukt av MasterCard. Fordelen for deg som forbruker ved bruk av betalingstjenester som tilbyr 3D Secure er at du får muligheten til å bekrefte at du er kortinnehaver, noe som reduserer risikoen for at kortet blir misbrukt.

  Våre kredittkortbetalinger håndteres av Stripe og er lisensiert for 3-D Secure (Verified by Visa og MasterCard SecureCode) og sertifisert i henhold til PCI DSS. De følger bankenes krav på personvern- og sikkerhets-sertifiseringer. 

  Stripe BETALINGSMETODER

  • Stripe er en tredjeparts betalingsløsning som gjør det mulig å motta betaling med kredittkort og debetkort i nettbutikken. Løsningen er rask og sikker, og betalingen blir behandlet nesten direkte.

   Les mer om Stripe på www.stripe.com

  TILBAKEBETALING

  Dersom vi skal gjøre en tilbakebetaling vil dette gjøres ved å føre beløpet tilbake til kredittkortet/bankkortet eller til oppgitt bankkonto. Tilbakebetaling vil bli gjort noen dager etter avsluttet sak.

   

 • LEVERING

  Din ordre pakkes normalt innen 24 timer. Normal leveringstid er 1-5 virkedager. Pakken kan hentes ut på nærmeste utleveringssted. 

  Fraktkostnader:
  *Vi tilbyr fri frakt i Norge.
  For land utenfor Norge tilkommer det en fraktkostnad. Dersom ordreverdien er på over 150 EUR/1500 NOK tilbyr vi fri frakt til hele verden.

  For bestillinger utenfor EU(med unntak av Norge) tilkommer moms og tollavgift i henhold til hvert lands vilkår. Ved kostnadsfritt produkt eller gave kan toll- og momsavgifter bli beregnet av produktenes (faktiske eller sannsynlige) verdi.

   

 • ANGRERETT OG RETUR

  Du har 30 dagers åpent kjøp, fra datoen du mottar din bestilling (den datoen du mottok e-post med leveranseinformasjon). I denne perioden kan du uten kostnad returnere kjøpte produkt og få et annet produkt eller pengene tilbake. For å gjennomføre en retur kontakter du kundeservice, som vil sende deg et returskjema. Ved hjelp av returetiketten kan vi automatisk identifisere din bestilling. Produktet må være uåpnet og i originalforpakning for å få tilbake pengene.

  Du har selv ansvar for å kontrollere leveransen og se at produktene er uskadet når du mottar pakken. Ved eventuelle feil eller problemer med bestillingen må du ta kontakt med kundeservice på e-post: info@cocoon.no

  Ved godkjent reklamasjon/hevelse av kjøpet vil vi betale tilbake beløpet innen 7 dager. Varen må være uåpnet, ubrukt og kan ikke være ødelagt eller skadet. Returner alltid produkt i originalforpakning. Varen skal være komplett, altså vil ikke et åpnet produkt eller bare deler av produktet bli akseptert ved retur. 

  cocoon.no vil debitere kunden for eventuelle ekstra kostnader ved returer som ikke blir godkjent, eller eventuelt ikke godta en retur. 

  GARANTI

  Cocoon er autorisert forhandler for alle varemerker. Garantien på produkter leveres av leverandøren. Cocoon gir ingen ytterligere garantier utover det leverandøren har gitt. Hvis du føler deg usikker på garantien eller de instruksjonene som medfølger produktet, ta kontakt med oss før bruk slik at vi kan hjelpe deg. Alle produktene har en ingrediensliste på forpakningen. Merk at varemerker har valgt å bare vise hovedingrediensene. Vi kan ikke ta ansvar for eventuell overfølsomhet for ingredienser i et produkt eller i en prøve. Dersom du er usikker på hva produktet eller prøven inneholder kan du kontakte vår kundeservice før bruk/bestilling.

  ALLERGISK REAKSJON

  Dersom du har fått en allergisk reaksjon på et produkt du har kjøpt på cocoon.no kan du ta kontakt med vår kundeservice på telefon eller e-post.

   

 • PERSONVERN OG SIKKERHET

  PERSONVERN

  I forbindelse med registrering og bestilling oppgir du personopplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer og eventuelt personnummer. Dette betyr at du godkjenner at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg.  

  PUL & ANTI-SPAM POLICY SAMT HÅNDTERING AV COOKIES

  Ifølge personopplysningsloven (1998:2004) får ingen registrering av personopplysninger skje uten personens samtykke. Når du klikker på bestill i vår nettbutikk, eller når du registrerer deg som kunde hos cocoon.no godtar du at cocoon.no lagrer informasjonen vi trenger for å gjennomføre din bestilling.

 • cocoon skin as 995 39 6955

product-grid-item-template results append here

Kasse

Alle tilgjengelige varer er i handlekurven

Kassen din er tom