FRI FRAKT OVER 800kr

Cocoon ansiktsbehandlinger

Som kunde kan det være vanskelig å velge hvilken ansiktsbehandling som er riktig for deg og din hud. I vår meny har vi forsøkt å gjøre det litt enklere å velge. Det du trenger å tenke på er hvor lang tid du har og hvor mye behandlingen skal koste. Så tar våre hudterapauter seg av resten. Om du har en preferanse på hvilken produktserie som skal  benyttes i din behandling så kan du selvsagt gi oss beskjed om dette, så skreddersyr hudterapauten ansiktsbehandlingen med produkter etter ditt ønske. Alle våre ansiktsbehandlinger inkluderer en god hudanalyse og produktveiledning slik at du kan optimalisere din hud på lang sikt.

Ansiktsbehandling Cocoon express 810,- 

En skreddersydd 20 minutters behandling for deg som ønsker mye gjort på kort tid. 

Ansiktsbehandling Cocoon cleanse 1250,-

En skreddersydd 50 minutters ansiktsbehandling med fokus på rens av porer, utklemming av sorte prikker og urenheter, og maske tilpasset din hud.

Ansiktsbehandling Cocoon signature 1650,-

Tidligere kalt cocoon signature facial. Dette er en 60-70 minutters ansiktsbehandling som inkluderer rens, fruktsyrepeel, damp, utklemming av sorte prikker og urenheter,  maske og massasje på skulder,decollete og nakke.

Ansiktsbehandling Cocoon delux 2550,-  

Dette er en 70-90 minutters ansiktsbehandling som inkluderer rens, fruktsyrepeel, damp, utklemming av sorte prikker og urenheter, ansiktsmassasje, spesialmaske og massasje på skulder, decollete og nakke.

Ansiktsbehandling Cocoon premium 3950,- 

Dette er en 90-120 minutters ansiktsbehandling som inkluderer rens, fruktsyrepeel, damp, utklemming av sorte prikker og urenheter, behandling med maskinteknologi (Led lys, iontophorese, lifting eller oksygen), ansiktsmassasje eller ekstra maskin terapi, spesialmaske og massasje på skulder, decollete og nakke.

Zo signature facial 1999,-

En 60 minutters dyprensende ansiktsbehandling som inneholder rens, Zo stimulation peel, utklemming, maske og massasje på skulder, nakke og decollete.

Time kan du bestille ved å trykke her

product-grid-item-template results append here

Kasse

Alle tilgjengelige varer er i handlekurven

Kassen din er tom