FRI FRAKT OVER 800kr

Dermaplaning

Dermaplaning er en behandling hvor man bruker et spesiallaget skalpellblad for å fjerne døde hudceller og fine vellus hår. Behandlingen er en form for fysisk eksfoliering som etterlater huden smidig, myk og med masse glød. Behandlingen gir umiddelbar effekt og er uten nedetid. Dermaplaning kan utføres på alle hudtyper og har en spesielt fin effekt på akne arr, gusten hud, tørr hud, solskadet hud og fine rynker. 


Dermaplaning 1650,-

Denne behandlingen består av en grundig dobbelrens før man fjerner dødehuceller og dunhår med et spesiallaget skalpellblad. Behandlingen avsluttes med tilpasset serum, fuktighetskrem og spf tilpasset din hud.

Dermaplaning delux 2050,-

I denne anisktsbehandlingen utføres eksolieringen ved hjelp av Dermaplaning som etterfølges av enten en kjemisk peel, ledlys eller en spesialmaske med deilig massasje på skuldre og nakke

Dermaplaning premium 2650,- 

Dermaplaning premium er en ansiktsbehandling med Dermaplaning etterfulgt av en kjemisk peel for en ekstra god eksfoliering. Behandlingen avsluttes enten med  ledlys eller en spesialmaske med en avslappende massasje på nakke og skuldre.

Dermaplaning med Hydrafacial Classic 3345,-

Dermaplaning i kombinasjon med Hydrafacial er behandlingen for deg som ønsker en svært hudfornyende behandling som etterlater en “polert” finish på huden. Huden vil være smidig, fuktig og med masse glød. 


Dermaplaning med Hydrafacial Delux 4100,-

Dermaplaning med hydrafacial Delux inkluderer det samme som behandlingen over men med en tilleggsbooster for et enda mer skreddersydd resultat


Dermaplaning med Hydrafacial Platinum 4645,-

Samme som behandlingen over men med Ledlys og lymfedrenasje i tillegg


Dermaplaning med Intraceuticals Oksygenbehandling 3240,-

Dermaplaning i kombinasjon med Oksygenbehandling vil gi deg den ultimate gløden. Behandlingen vil gi umiddelbare resultater på fine linjer, tørrhet og plumpe huden. “Glasshud” er ofte et begrep som brukes etter denne behandlingen.

product-grid-item-template results append here

Kasse

Alle tilgjengelige varer er i handlekurven

Kassen din er tom