FRI FRAKT OVER 800kr

Lær om Jane Iredale the skincare makeup

Jane Iredale er kjent som “The Skin Care Makeup”. Grunnen til dette er at produktene er basert på hudpleiende ingredienser.  Vi mener den vakreste makeupen er en sunn og frisk hud. Hvert eneste produkt er laget for å fremheve dine beste trekk og i tillegg være en forlengelse av din hudpleierutine. 

Hudpleiende makeup som er lett å påføre.
Produktene er basert på de reneste og beste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper.  Våre mineralpudder vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. Dette kalles for The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen.

Fantastisk dekkevne med naturlig finish.
Baseproduktene våre inneholder finknuste mineraler som gir konsentrerte fargepigment med en svært god dekkevne som allikevel ser naturlig ut. Mineralene reflekterer også lyset som treffer huden og bidrar til en sunn, naturlig glød.

Antioksidanter og vitaminer.
Vitaminene og antioksidantene du finner i samtlige jane iredale produkter bidrar til de hudpleiende egenskapene og forsterker fordelene ved makeupen vår.

Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent.

Solbeskyttelse er en av de viktigste måtene du kan opprettholde en sunn hud. jane iredale har seks produkter som er godkjent av The Skin Cancer Foundation som daglig beskyttelse mot UV-stråler; Amazing Base® SPF20PurePressed® Base SPF20Glow Time® BB Cream SPF25Dream Tint® Tinted Moisturizer SPF15Powder-Me SPF® Dry Sunscreen SPF30 og LipDrink® Lip Balm SPF15. Disse produktene inneholder titaniumdioksid og er vannresistente i opptil 40 minutter.

Pleiende og beroligende.
Sammensetningen av mineraler og planteekstrakter virker pleiende og beroligende på ulike hudtilstander. Titandioksid og sinkoksid vil blant annet roe og redusere rødhet mens sinkoksid er antibakteriell. Vi bruker også en rekke planteekstrakter og oljer som roer og lindrer.

Ikke testet på dyr.

Våre produkter er ikke testet på dyr, vi bruker ikke ingredienser som er testet på dyr og vi selger ikke inn i markeder som krever dyretesting. jane iredale er sertifisert av PETA og Leaping Bunny, og vi er anerkjent av den norske Dyrevernalliansen.

 

product-grid-item-template results append here

Kasse

Alle tilgjengelige varer er i handlekurven

Kassen din er tom